Massages

Zwangerschapsmassage

Tijdens een zwangerschap verandert er veel in korte tijd in een vrouwenlichaam. Zwangerschap is prachtig, maar tegelijk wel een aanslag op het lichaam. Massage tijdens de zwangerschap is daarom meer dan een luxe. Het geeft verlichting bij lichamelijke ongemakken als rugklachten, misselijkheid, vocht vasthouden, verminderde bloedcirculatie, hoofdpijn, krampen of slechte stoelgang. Maar het kan ook gewoon als moment voor jezelf!

Zwangerschapsmassage bevordert de doorbloeding waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor zowel de moeder als de baby. Daarbij helpt de massage om de spieren en banden, die tijdens een zwangerschap fors extra worden belast, te ontspannen.

Zwanger zijn is prachtig, maar ook spannend en leidt soms tot stress. Aandacht voor het veranderende lichaam én de intense warmte die een massage geeft, verminderen het stresshormoon en maakt de beleving van de zwangerschap intenser.

Ik masseer in 60 of 90 minuten het gehele lichaam, het hoofd en het gezicht. In mijn praktijk beschik ik over een speciale zwangerschapstafel met uitsparingen voor de buik en borsten zodat je op je buik kan liggen. Mocht je dit niet prettig vinden dan kan deze massage prima in zijligging en een deel in rugligging worden gegeven. Jouw comfort staat voorop.

Voordat ik start met de massage stel ik je enkele vragen over het verloop van je zwangerschap om eventuele contra-indicaties (redenen om niet te masseren) vast te stellen.

De ervaring van geuren kan tijdens je zwangerschap anders zijn. Je kunt kiezen uit een neutrale massageolie met weinig tot geen geur. Mocht je juist een specifieke geur lekker vinden dan is er de keuze uit verschillende etherische oliën die geschikt zijn voor masseren tijdens de zwangerschap.

 

Een massage tijdens de zwangerschap vraagt om speciale kennis. Een zwanger lichaam functioneert anders en deze massage is hier specifiek op aangepast. Een zwangerschapsmassage is mogelijk na het eerste trimester van de zwangerschap, dus vanaf week 16.

zwangerschapmassage

Een massage tijdens de zwangerschap vraagt om speciale kennis.

Prijslijst

Zwangerschapsmassage

€ 62,50 (60 min)

 

Extra bij te boeken

Etherische olie € 3, samenstellen persoonlijke olie: € 10

Voetbad met gedroogde kruiden en balsembehandeling:
25 minuten € 22,50 euro

Rituele voetbehandeling (voetbad met gedroogde kruiden, reinigen met olijfzeep en scrubbehandeling met Dode Zee-zout, …..pakking, voetbalsem) 30 min € 38,50 (in combinatie met voetmassage van 30 min € 69,00)

Je hoeft even helemaal niets…

Een moment voor jezelf, een cadeau voor jezelf.

beoordelingen

Klant ervaringen

"Een hele kundige masseur met een groot hart"

"Een hele kundige masseur met een groot hart"

"Sancia weet wat ze doet, ze heeft veel kennis en ervaring"

"Ik kreeg een bon voor een zwangerschapsmassage van mn collega's, ondertussen is mn dochter 3 en ik kom nog altijd iedere 14 dagen bij haar."

"Ik kreeg een bon voor een zwangerschapsmassage van mn collega's, ondertussen is mn dochter 3 en ik kom nog altijd iedere 14 dagen bij haar."