Massages

Haptische massage

Bij haptische massage gaat het om aanraking. Dat is zo belangrijk: aanraking brengt je dichter bij je gevoel. Je hebt niet alleen een lichaam, je bént ook je lichaam.

We ervaren ons lichaam door aangeraakt te worden en aan te raken. Zo maken we contact en verbinding met mensen om ons heen en met onze omgeving. Aanraken geeft een gevoel van bevestiging. Dit is niet voor iedereen even vanzelfsprekend of gemakkelijk. Verschillende oorzaken kunnen ertoe bijdragen dat het lichamelijke aspect van voelen niet volledig of prettig ontwikkeld is. Zo kan er een blokkade in zijn ontstaan. Dit kan ertoe leiden dat het lastig is om echt waardevol contact te hebben met mensen om je heen.

Tijdens de massage leer je te herkennen wat je ervaart. Wat voel je en wat gebeurt er? Je verkent waar je moeite mee hebt en onderzoekt of je hierin grenzen kunt verleggen. Ik help je om de controle over je ledematen los te laten en ze “te laten hangen”. De balans tussen denken en voelen komt beter in evenwicht, even uit je hoofd en in je gevoel…

De neiging om je af te sluiten bij aanraking kan groot zijn. In een veilige setting gaan we in alle rust onderzoeken hoe het toch kan lukken om je open te stellen en in contact met jezelf te blijven.

Haptische massage is een trage, zachte massage, en helpt je om in volledige ontspanning te komen.

Prijslijst

Haptische massage
€ 70,00 (60 min)

 

Extra bij te boeken

Etherische olie € 3, samenstellen persoonlijke olie: € 10

Voetbad met gedroogde kruiden en balsembehandeling:
25 minuten € 22,50 euro

Rituele voetbehandeling (voetbad met gedroogde kruiden, reinigen met olijfzeep en scrubbehandeling met Dode Zee-zout, …..pakking, voetbalsem) 30 min € 38,50 (in combinatie met voetmassage van 30 min € 69,00)

Je hoeft even helemaal niets…

Een moment voor jezelf, een cadeau voor jezelf.

beoordelingen

Klant ervaringen

"Een hele kundige masseur met een groot hart"

"Een hele kundige masseur met een groot hart"

"Sancia weet wat ze doet, ze heeft veel kennis en ervaring"

"Ik kreeg een bon voor een zwangerschapsmassage van mn collega's, ondertussen is mn dochter 3 en ik kom nog altijd iedere 14 dagen bij haar."

"Ik kreeg een bon voor een zwangerschapsmassage van mn collega's, ondertussen is mn dochter 3 en ik kom nog altijd iedere 14 dagen bij haar."