Massages

Ademmassage

Ademen: het is de basis van ons bestaan. We ademen de hele dag, maar doen we het wel goed? Soms kan het beter en massage kan je daarbij helpen.

Ademmassage is een combinatie van intuïtieve, holistische en energetische massage. De ademhaling is een bron van informatie over eventuele blokkades en over de balans tussen spanning en ontspanning. Inademen is zuurstof en energie toelaten; uitademen is loslaten. Bij ademmassage is het des te belangrijker dat je je echt op je gemak voelt. Hier werken we samen aan voordat ik de massage start.

Tijdens deze massage laat ik je kennis maken met de verschillende ademgebieden in je lichaam en leer je bewust je ademhaling te ervaren. We gaan op zoek naar waar je ademhaling mogelijk blokkeert. Samen verkennen we mogelijkheden om diep door te ademen, waardoor je spanning kunt loslaten. We maken van een oppervlakkige ademhaling een volledige ademhaling. De zachte aanrakingen en mobilisaties vergroten het lichaamsbewustzijn. Dat is essentieel om je bewust te worden van je ademhaling.

 

Why

Gehaast of opgejaagd?

Ademmassage is een weldaad voor mensen die ‘hoog’ ademen en hierdoor een gehaast of opgejaagd gevoel ervaren, mensen die spanning vasthouden, mensen met problemen in het ademhalingsgebied of met stem- en of snurkproblemen en voor mensen die zich bewuster willen worden van hun lichaam.

Deze massage kan zowel over de kleding heen als met olie direct op het lichaam.

Prijslijst

Ademmassage
€ 70,00 (60 min)

 

Extra bij te boeken

Etherische olie € 3, samenstellen persoonlijke olie: € 10

Voetbad met gedroogde kruiden en balsembehandeling:
30 minuten € 25,00 euro

Rituele voetbehandeling (voetbad met gedroogde kruiden, reinigen met olijfzeep en scrubbehandeling met Dode Zee-zout, algenpakking en voetbalsem) 30 min € 38,50 (in combinatie met voetmassage van 30 min € 75,00)

Je hoeft even helemaal niets…

Een moment voor jezelf, een cadeau voor jezelf.

beoordelingen

Klant ervaringen

"Een hele kundige masseur met een groot hart"

"Een hele kundige masseur met een groot hart"

"Sancia weet wat ze doet, ze heeft veel kennis en ervaring"

"Ik kreeg een bon voor een zwangerschapsmassage van mn collega's, ondertussen is mn dochter 3 en ik kom nog altijd iedere 14 dagen bij haar."

"Ik kreeg een bon voor een zwangerschapsmassage van mn collega's, ondertussen is mn dochter 3 en ik kom nog altijd iedere 14 dagen bij haar."