Massages

Aromatherapie

Aromatherapie is zoveel meer dan massage met aangename geurtjes.

Bij een massage met aromatherapie gebruik ik etherische oliën. Deze puur natuurlijke oliën worden uit planten gehaald. De geuren van de verschillende etherische oliën hebben direct invloed op diverse aspecten van onze emoties en cognitieve toestand. De aroma’s hebben een medicinale en therapeutische werking.

Er zijn uiteenlopende redenen om te kiezen voor een massage met etherische olie. Zoals: stress, moeite met slapen, moeilijk kunnen concentreren, last van ingewanden, hoofdpijn of overmatige emoties, enz.

Bij aromatherapie gaat het altijd om de meest geschikte etherisch olie. Dat is voor iedereen anders. In overleg gaan we samen op zoek naar de ultieme combinatie. Middels mengen van bestaande aroma’s kan ik een speciaal op jou uitgebalanceerde aroma samenstellen. Want alleen het beste is goed genoeg. De etherische olie meng ik met de massageolie waarmee ik je masseer.

 

 

aromamassage

Want alleen het beste is genoeg

Prijslijst

Gebruik van etherische olie (extra op de prijs van de massage)

– € 3,00 

 – € 10,00 persoonlijk op jou aangepaste en speciaal voor jou      gemengde etherische olie. Deze krijg je ook mee naar huis.

 

Extra bij te boeken

Etherische olie € 3, samenstellen persoonlijke olie: € 10

Voetbad met gedroogde kruiden en balsembehandeling:
25 minuten € 22,50 euro

Rituele voetbehandeling (voetbad met gedroogde kruiden, reinigen met olijfzeep en scrubbehandeling met Dode Zee-zout, …..pakking, voetbalsem) 30 min € 38,50 (in combinatie met voetmassage van 30 min € 69,00)

Je hoeft even helemaal niets…

Een moment voor jezelf, een cadeau voor jezelf.

beoordelingen

Klant ervaringen

"Een hele kundige masseur met een groot hart"

"Een hele kundige masseur met een groot hart"

"Sancia weet wat ze doet, ze heeft veel kennis en ervaring"

"Ik kreeg een bon voor een zwangerschapsmassage van mn collega's, ondertussen is mn dochter 3 en ik kom nog altijd iedere 14 dagen bij haar."

"Ik kreeg een bon voor een zwangerschapsmassage van mn collega's, ondertussen is mn dochter 3 en ik kom nog altijd iedere 14 dagen bij haar."