Massages

Voetmassage

Ontspannende voetmassage

Wees lief voor je voeten, ze brengen je overal naar toe, elke dag opnieuw. Je mag je voeten best af en toe verwennen en wat is er dan lekkerder van een ontspannende voetmassage?!

Behalve het ontspannende effect van een voetmassage, kan ook pijn in de voeten een reden zijn om ze regelmatig goed te laten masseren. Voeten hebben tenslotte veel te verduren en hebben daarom een goede verzorging nodig.

Voordat ik de massage start, reinig ik de voeten met een verfrissende lotion. Ik masseer ze met een speciaal voor de voeten ontwikkelde voetbalsem en behandel ze na met een verzorgende crème.

In overleg kunnen we kiezen om een etherische olie aan de balsem toe te voegen.

 

Why

Been- en

voetmassage tijdens de zwangerschap

Bij de zwangerschap verandert er veel. De benen en voeten krijgen het in die tijd behoorlijk te verduren. Hoe heerlijk is het dan om deze te laten masseren!

Wanneer de benen tijdens de zwangerschap soms zwaar en/of onrustig aanvoelen, kan een massage veel verlichting geven. De doorbloeding van de benen wordt gestimuleerd. Het zuurstofrijke bloed dat door de spieren gaat stromen, geven letterlijk een licht gevoel en ontspanning.

Ook de voeten krijgen tijdens deze massage veel aandacht. Door deze massage zal overmatig vocht uit de voeten en enkels verminderen of verdwijnen. De voeten komen volledig tot ontspanning.

Voetmassage met voetreflexologie

Voetreflexologie-massage is een techniek die helpt het lichaam optimaal te laten functioneren en/of in balans te brengen en te houden. Het biedt ontspanning voor het hele lichaam en werkt positief op de gezondheid.

Onder de voet bevinden zich talloze reflexgebiedjes die in directe verbinding staan met alle klieren en organen in het lichaam. Tijdens de massage worden zenuwbanen en energiebanen geraakt en worden de bloedsomloop, de lymfestroom en de energiestroom beïnvloed. Door middel van deze techniek komen overactieve klieren tot rust en worden onderactieve klieren en organen gestimuleerd. De massage zorgt tevens voor het verlichten van stress en spanning en een verbeterde  circulatie. Dat heeft een positief effect op de aanvoer van belangrijke voedingstoffen en afvoer van afvalstoffen.

Veel van de lichamelijke klachten die mensen hebben, kunnen worden toegeschreven aan stress en spanning. Mensen kunnen ten gevolge van stress last krijgen van diverse lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, hartkloppingen, maag/darmproblemen etc. Door het stimuleren van de relexzones die in verbinding staan met deze organen, kan de activiteit van de desbetreffende klier of orgaan teruggebracht worden naar een normaal niveau.

Voorafgaand aan deze massage maak ik de voet schoon met een lotion en observeer ik de voet. Ik kijk en voel of ik verdikkingen/verkleuringen of andere bijzonderheden zie. Ik stel vast waar en hoe ik precies ga masseren. Daarvoor gebruik ik een speciale voetbalsem.

Prijslijst

Ontspannende voetmassage
 €70,00 (60 min)

Voetmassage met reflextherapie
€ 70,00 (60 min)

Been- en voetmassage tijdens zwangerschap
€ 47,50 (45 min)

Extra bij te boeken

Etherische olie € 3,- 

Je hoeft even helemaal niets…

Een moment voor jezelf, een cadeau voor jezelf.

beoordelingen

Klant ervaringen

"Een hele kundige masseur met een groot hart"

"Een hele kundige masseur met een groot hart"

"Sancia weet wat ze doet, ze heeft veel kennis en ervaring"

"Ik kreeg een bon voor een zwangerschapsmassage van mn collega's, ondertussen is mn dochter 3 en ik kom nog altijd iedere 14 dagen bij haar."

"Ik kreeg een bon voor een zwangerschapsmassage van mn collega's, ondertussen is mn dochter 3 en ik kom nog altijd iedere 14 dagen bij haar."