Massages

Hotstone massage

De hotstone massage is een combinatie van aromatherapie, thermotherapie en intuïtieve massage. De massage is zeer ontspannend, met gebruikmaking van heerlijke oliën en warme, natuurlijke stenen.  

Bij de hotstone massage masseer ik het hele lichaam en gebruik ik verschillende technieken. De massage start met weldadige warme olie, waarna ik overga op warme lavastenen. De stenen zijn tussen de 50 en 60 graden Celsius. Wanneer ik een gebied met de stenen heb gemasseerd, blijven de warme stenen op dat deel van het lichaam liggen. Deze warmte dringt diep door in het lichaam en maakt dat er een zeer intense ontspanning ontstaat.

Hotstone massage bevordert direct het gevoel van welzijn. Daarnaast kan het ook pijnklachten verminderen bij aandoeningen als reuma, fibromyalgie, menstruatieklachten en artritus. Door de warmte zetten de bloedvaten uit. Dit bevordert de circulatie van het bloed- en lymfestelsel en zo worden tevens blokkades in spieren opgeheven. De hotstone massage heeft bovendien een zeer positieve uitwerking bij stress. Je zult volledig ontspannen en helemaal tot rust komen.

De massage start met weldadige warme olie…

Prijslijst

Hotstone massage
€ 65,00 (60 min)

 

Extra bij te boeken

Etherische olie € 3, samenstellen persoonlijke olie: € 10

Voetbad met gedroogde kruiden en balsembehandeling:
25 minuten € 22,50 euro

Rituele voetbehandeling (voetbad met gedroogde kruiden, reinigen met olijfzeep en scrubbehandeling met Dode Zee-zout, …..pakking, voetbalsem) 30 min € 38,50 (in combinatie met voetmassage van 30 min € 69,00)

Je hoeft even helemaal niets…

Een moment voor jezelf, een cadeau voor jezelf.

beoordelingen

Klant ervaringen

"Een hele kundige masseur met een groot hart"

"Een hele kundige masseur met een groot hart"

"Sancia weet wat ze doet, ze heeft veel kennis en ervaring"

"Ik kreeg een bon voor een zwangerschapsmassage van mn collega's, ondertussen is mn dochter 3 en ik kom nog altijd iedere 14 dagen bij haar."

"Ik kreeg een bon voor een zwangerschapsmassage van mn collega's, ondertussen is mn dochter 3 en ik kom nog altijd iedere 14 dagen bij haar."